[ Tutorial ] Cara Menaikkan Pageviews Dalam Sekelip Mata ...


Assalamualaikum dan salam sejahtera ,hari ni angah nak buat tutorial cara2 untuk tambahkan pageviews korang punya blog.. 


senang je caranya..cara yg betul2 mudah dan cepat!!macam mana? korang dah x sabar?ala..sabarlah dulu..tgok kat bawah ni..cara yg sangat senang dan sekaligus dapat tingkatkan pageviews korang dgn sekelip mata*cewah ayat

1.Bukak FB korang.



2.Dah buka FB ? GUD..Sekarang korang hanya perlu klik dan join group blogger2 yg angah dah sertai..banyak kan?

  1. Group Blogger Tahun Baru
  2. Kami Si Blogger
  3. AWESOME Blogger
  4. KAMI BLOGGER UTAGHA *khas utk blogger dri utara Msia
  5. KELAB BLOGGER
  6. Syoknyerblogging Club
  7. Kelab Wacana BloggerHolic
  8. Sahabat Blogger
  9. Ex-Tream Blogger
  10. Blogger CyberGroup
  11. Aku Blogger Famous
  12. Mr. and Mrs Bloggie
  13. Blogger Boys & Girls
  14. BLOGGER AREA
  15. Mari Berblogger
  16. Blogwalking Malaysia
  17. Diari Sahabat Blogger
  18. KAMI BLOGGER!
  19. Blogger-blogger
  20. Girls Blogger *mcm mana tah,angah boleh masuk gup ni..?
  21. KOMUNITI GILA BLOG
  22. Blogging Group
  23. port Blogger
  24. Geng Blogger ping's
  25. Kami Budak Blogger
  26. Kaki Blogger
  27. Blogging itu Seni
  28. Aku Blogger
  29. Club Blogger Indonesia Malaysia
  30. Geng Student Blogger
  31. I Luv Blogger
  32. My Team Blogger
  33. CREW BLOGGER MALAYSIA
  34. Rakan Blogger Klik1 Malaysia
  35. Geng Blogger Malaysia
  36. Family Blogger
  37. Hotspot Blogger
  38. Jom Borak Kosong
  39. Budak Nakal Blogspot
  40. Meh ping! blog sini
  41. Kongsi Link Blog
  42. Jom Kita Kumpul&Bersembang
  43. KakiBlogger
  44. Suka hati je buat blog!*wow..tajuk grup
  45. Traffic Blog

so macam mana? korang dah join ke belum? jangan lupa utk promote blog korang kat situ..mesti ada antara korang yg dah join group2 ohsem ni kan? k_miey pun x sangka dah join 45 group blogger haha..sungguh x disangka...so kalau korang suka tuto ni..komen la kat bawah ni...:)

satu lagi korang komen la selalu..sebab k_miey tgh mencari top sapa yg komen paling banyak!!hadiah menanti!
Previous
Next Post »