[ PRODUK ] GEBU SKINCARE SET RINGKAS...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

saya nak bercerita sedikit tentang produk penjagaan kulit iaitu GEBU SKINCARE ,mungkin ada yang belum mengetahui tentang produk tersebut,betul tak?



Pada tahun lepas saya ada join satu group AGEN/DROSHIP barng-barang kesihatan dan kecantikkan ,di app whatsapp ada suatu hari itu diorang bercerita pasal produk GEBU SKINCARE ramai juga yang berjaya merawat kulit muka diarong , Bila saya melihat gambar-gambar testimoni diorang memang kejayaan yang begitu besar kerana mereka dapat memulihkan kulit muka diorang dalam masa SEMINGGU,Saya pun apa lagi tanpa berfikir panjang,saya pun order dengan diorang,tentang harga saya tak kisah janji produk itu memuaskan hati....

Ok!!!
Saya tak nak cerita panjang lebar,saya akan senaraikan apa produk yang GEBU SKINCARE ...

Set Ringkas dari GEBU SKINCARE

hanya sabun dan satu jenis krim sahaja,boleh di pakai siang dan malam...

Dengan nasihat dan cara pengunaan yang betul,dalam penggunaan satu minggu sahaja saya dapat rasa dan melihat perubahannya sendiri...

Anda semua mesti nak lihat testimoni,betul tak?ok!!! nanti saya akan bagi gambar testimoni pada penghujung,sebab saya masih ada lagi perkara nak bagi tahu anda semua,saya akan bagi tahu tentang detail produk....

Serba sedikit detail tentang produk ;


GEBU SKINCARE ADALAH SKINCARE YANG ANDA WAJIB ANDA PILIH ! 

Mengandungi bahan-bahan aktif yang selamat digunakan seperti 

ekstrak mutiara, kolagen, minyak zaitun & vitamin E. Tanpa paraben, hydrokuinon & juga merkuri. 

Gebu Skincare dapat mengembalikan kulit idaman anda tanpa pengelupasan.



[+] COMBINATION 2 IN 1, SABUN & CREAM. Complete..Kegunaan siang dan mlm. Dah xperlu toner dah, xperlu serum dah, xperlu night cream bagai lagi dah..Lps ni, kompom sis kata "Jimat duit hakak oiii...xyah beli mcm2 produk cam dulu2...Bazir jer.."

[+] MAMPU MILIK & TAHAN LEBIH SEBULAN. Ramai yang komen Gebu Skincare ni sangat jimat sbb tahan lebih dari sebulan. Harga murah pulak tu. Jimat duit poket, boleh spend pergi shopping handbag.






[+] PRODUK LULUS KKM. Produk dah diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia. 100% buatan Malaysia. Diformulasikan & dikilangkan di kilang berstatus GMP..Gebu Soap (NOT150803646K) & Gebu Crea

apa lagi? anda semua masih lagi rasa was-was nak menggunakan produk tersebut?jika masih mempunyai perasaan sebegitu saya ada lagi perkara yang anda semua pasti akan buka mata untuk memcuba sendiri dan memilik produk tersebut..

ok!!!
saya nak tunaikan janji pada awal penulibsan tadi,inilah dia testimoni yang saya dapat dari laman FACEBOOK page  HQ GEBU SKINCARE sendiri...

testimoni yang berjaya ;

cuba lihat sebelum dan selepas pengunaan dalam seminggu,dengan penggunaan konsistem dan cara penggunaan yang betul...



ini pulak macam mana?ok tak?

ok!
itulah serba sedikit tentang GEBU SKINCARE yang saya boleh beritahu dan saya dapat maklumat kawan-kawan group...

nak tahu lagi tentang produk GEBU SKINCARE yang lain,tunggu pada post yang akan datang,jumpa lagi dan terima kasih kepada anda semua yang sudi melawat website saya yang tak seberapa ini...

sila tinggalkan komen anda untuk saya menaikkan lagi taraf blog ini dari segi tatabahasanya....

di harap post saya pada kali ini memberi maklumat yang berfaedah untuk anda semua...


Previous
Next Post »