Mini Giveaway By kmieyabdulrahman ...

MINI Giveaway by kmieyabdulrahman



ASSALAMMUALAIKUM WBT DAN SALAM SEJAHTERA

Hai semua!, tetibakan kay miey abdul rahman nak adakan MINI Giveaway by kmieyabdulrahman
 ni. Takde sebab apa melainkan nak share rezeki kami bulan ni untuk kengkawan bloggers. At first saya adakan MINI Giveaway by kmieyabdulrahman ni sebab nak merapatkan lagi ukhwah antara bloggers di samping boleh melepak kat blog sana-sini yang join Giveaway ni. Selain tu, lebih kepada amal jariah sebab... SAYA SERTAKAN HADIAH! Jeng.. Jeng.. Jeng.. But first, let's take a look at the "syarats" first :)

Syarat-syarat bagi menyertai 

MINI Giveaway by kmieyabdulrahman

1. WAJIB follow blog kmieyabdulrahman
2. WAJIB like page kmieyabdulrahman
3. Optional add google+ kmieyabdulrahman
4. Optional follow instagram kmieyabdulrahman
5. Optional follow twitter kmieyabdulrahman
6. Optional untuk tag rakan bloggers yang lain
7. Buat entri bertajuk MINI Giveaway by kmieyabdulrahman
8. Copy banner di atas dan backlink kan ke entri ni
9. Dah siap, linkkan entry anda di ruangan komen di bawah berserta:,
9a) Nama facebook, dan followers ke-berapa. (we strictly will check)
9b) Nama insta dan twitter anda. (kalau anda ada follow)

Done! Simple dan coolkan syarat-syaratnya? Hadiahnya takdelah grand sangat. Cuma insyaAllah berbaloi. So, ajak ramai-ramai rakan bloggers untuk join! Hadiah kami tak nak reveal lagi. (biarlah rahsia~) Kalau penyertaan memberangsangkan, jumlah pemenang dan hadiah akan meningkat dan akan diberitahu bentuk hadiah, insyaAllah. Kami akan update senarai peserta dari semasa ke semasa supaya kita boleh blogwalking dari blog ke blog. Wee!

Nota minda: MINI Giveaway by kmieyabdulrahman akan berlangsung selama 3  bulan bermula dari 30 MARCH HINGGA 30 JUN 2017 .
Previous
Next Post »