MINAT DALAM BIDANG SENIREKA GRAFIK????



Assalamualaikum dan salam sejahtera, bagi yang berminat dalam bidang rekaan grafik, kau orang baca sampai habis ok..
"..DAH LAMA MINAT, NAK BELAJAR PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR... TP MASIH NEWBIE? TERCARI CARI TEMPLET POSTER?..." -  SY NAK BANTU ANDA DESIGN BANNER & POSTER SIAP, DLM 10 MINIT.."
.






.
[X]----->> JGN RISAU.. 50 KOLEKSI DESIGN INI DILEPASKAN, SIAP DGN TEMPLET POSTER, BANNER, BUNTING, NAME CARD, BUTTON BADGE, BACKDROBE.. BOLEH EDIT SEMULA.. SIAP TUTORIAL STEP BY STEP..
.
[X]----->> Ya.. terbukti, zero it, tak pernah sentuh photoshop, pun akhirnya, pandai jugak guna Psd & AI ni setelah diajar secara praktikal.. Ini diajar, berdasarkan pengalaman 'real life' 3 tahun.. Bukan saje saje tau..
.
.
.
>>  ANDAINYA MMG DAH EXPERT DESIGN &  EDIT SENDIRI GUNA PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR, JGN BACA..
.
.
Sebab..
.
.
*********************
DVD MASTER COLLECTION ini BUKAN untuk:
*********************
.
.
1)..DAH RASA EXPERT..
.
----->> BKN utk Designer yg dah rasa EXPERT!! sebab DVD ini untuk yang baru nak kenal design, yang newbie, junior lagi dlm bisnes.. Tapi nak expert design poster & editing satu hari nanti..
.
.
2)..ADA DIPLOMA IT, DEGREE GRAFIK..
.
----->> BKN juga utk Student IT yg dah rasa pandai, DVD ni ada teknik dan ilmu baru, dgn cara yang tersendiri, nampak simple, tapi tak semua terfikir buat design macam ni.. Ada strategi agar newbie mudah faham dengan cepat.. 10 minit jerr.
.
.
3)..TAK SUKA KREATIF.. TAK MINAT DESIGN..
.
------>> Mereka yg tak minat design.. takpe, saya suka untuk mereka yang tak kreatif, tapi minat.. dan nak belajar benda baru.. saya ada konsep sendiri yang saya akan dedahkan, based on result over the years.. ramai student mmg dikerah lect untuk buat poster projek.. ini peluangnya!
.
.
4)..TAK MINAT PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR..
.
------->> Mereka yg nak design guna power point jer, maaf, sebab kami ajar guna Photoshop & AI, sebab anda boleh buat design sebesar billboard tepi highway tu.. kalau nak..
.
.
5)..TAK SUKA BELAJAR DR VIDEO N EBOOK..
.
-------->> Yang tak suka video dan ebook.. Sebab bahan pengajaran dalam DVD ni, adalah 120 page ebook + 2 Video tutorial.. Dan berpuluh koleksi design.. semua digabungkan siap dengan bahan pelajaran..
.
6)..SUKA SNDIRIAN.. TAK SUKA BERKAWAN..
.
--------->> Jenis yang suka sndiri, Xnk kenal kenal dengan kawan bisnes baru yang minat design sama, Xnk kenal dgn yang ada buat bisnes printing, grafik, servis design.. Xlayak nk dptkan.. Sebab dalam group support kami ada ramai membe yang suka share ilmu baru.. hasil design masing masing..
.
.
Bukan..
Bukan..
Bukan..
.
.
"..Saya BUKAN macam kat atas.. Saya mmg serius ikhlas, dah lama mencari, dah lama Excited nak belajar benda ni tau abam ubai.."
.
.
Haa.. kalau macam tu...
Saya kira layak la ni Mr ubai?
.
.
Ya, awak layak.. jika ada list kat bawah ni...
.
...Bestnye
...Bestnye
...Bestnye
.
.
.
*********************
SAPE YG LAYAK DPTKAN DVD MASTER COLLECTION NI?
*********************
.
.
1)..NEWBIE, MASIH BUTA IT, XRETI BAB DESIGN NI..
.
---->>  Newbie yg tak pernah design, tapi minat sgt nak buat poster sendiri, nak belajar photoshop & illustrator
---->> Bos lak suruh siapkan on time, pdhal bukan bidang kita, selalu kena bidang terjun, minggu ni ada program, kena buat banner n bunting, poster fesbuk..
---->> kita lak masih newbie lg, terkial kial tekan laptop.. Mesti tak perasan, diluar sana, kalau design nak cepat, harga naik double, kalau tak biasanya siap 1-2 minggu.. Haa, kini Xpayah lagi dah, buat sendiri jerr, senang jerr pun!!
.
.
2)..STUDENT, ASSIGNMENT MENIMBUN, NK SHORT-CUT..
---->>  Pelajar universiti yang stress tak pandai buat poster assignment, tak tau nak mula macam mana
---->> Bertahun buat assigment xpernah siap. Tp dah usaha terbaik dahh, kat carry mark tu selalu hancuss, sbb markah projek n presentation out..
---->> selalunya x lama lps belajar dari saya seminggu dpt feedback... "..Tq Ubai.. Kau punya tutorial ni mmg gempak!! satu kelas tekejut.. terpukau.. dgn hasil slaid presentation, sbb aku guna templet gempak yg kau bagi tu jerr.."
.
.
*****
Huh! Panjangnya...
.
.
.
Jap.. Rehat jap..
Sbb ada sikit masa lagi jerr nak habiskan baca ni..
.
.
*Plss, jgn percaya, kalau setakat baca.. experience sendiri.. dptkan DVD dgn harga terlajak laris ni skrg..
.
.
****
Baik saya nak Xperience ni.. Nk dapatkan offer ni skrg.. Mana?
.
Daftar link ni dulu >> http://bit.ly/designposter
.
****
.
.
.
Aku nak habiskan baca dulu.. baru grab..
.
.
OOK...fine..
.
.
Jadi? Sape lagi yang layak?
.
.
*Staf kerajaan, pekerja swasta, guru, pensyarah.. Baca bawah ni..
.
****
.
3)..STAF GOV/SWASTA BYK PROGRAM
---->> Staff opis, manager, executive, yang selalu boss bagi task buat poster event, pening sbb tetiba kena jadi bidang terjun
---->> Dah buat design, tapi Xlawo, boss suruh design balik, design nampak serabut, nak idea yg bantu siap kurang 10 minit, idea design pantas, lain dr lain lain, teknik express, offcozz mastercollection ni sesangat membantu..
.
.
4)..PEMILIK BISNES ONLINE, OFLINE..
.
---->> Founder produk yang dah lama nak belajar buat poster produk sendiri guna teknik background premium yg lepas pesbuk ads.. Selalu kene flag? Gambar Xlepas?
.
.
5)..NK BELAJAR ADVANCE PHOTOMANIPULATION
.
---->> Frust tutorial kat luar tu basic jerr?... Lepas tu, Xde bahan disiapkan.. ebook beratus page, Xde simplify, video berejam jam.. bosan la nk tgk..
.
---->> This DVD lah yang sesuai utk uolls, nk short cut masa, nak jimat wang.. nak offer kaw kaw, Siap, Anda dapat akaun photo manipulation bernilai lebih 200USD..
.
.
.
So?
"..Saya mmg ada dlm kategori kat atas.."
Pandai jugak Abam teka sy.. hihi
Bawah ni, apa kata mereka yang dah belajar tau..
..Bukan sorang..
..Bukan dua orang..
.
.
.
*********************
APA KATA MEREKA YG ALAMINYA SNDIRI..
*********************
.
Bestnye baca pengalaman diorang.. bila lahh aku nak ada pengalaman macam ni..
.
.
1)..DPT KERJA DESIGN LAST MINIT, SETEL..
.
".. Last minit pulak, boss suruh buat banner, dah aku pulak jadi bidan terjun terkial kial nak cari bahan.. jumpa DVD ni tak banyak soal, aku grab terus.. Mohon halalkan hasil design tuan utk program saya yaa.."
.
- Unit Multimedia, Gov staff di JB
.
.
2)..NEWBIE MENCARI, MANA NK BUAT LOGO N POSTER FESBUK ADS.. TERUS MENJADI..
.
.
"..Sblum ni, Xjumpa.. walaupn, mmg dah lama tercari2.. bg pakej gold skrg, nk belajar buat poster fesbuk ads, nk thu jgk design logo professional skali.. skrg, kelas kat luar pun mkin mahal.. baik belajar dlm DVD je, ni pun dah terlebih membantu dah, video dpt, bahan dpt, mcm mcm tutorial ada.. siap ada group premium lifetime support.. mantopp sheikhh.."
.
~Student newbie Masterclass Gold
.
.
3)..BERGUNA SGT UNTUK PRESENTATION PROJECT STUDENT
.
.
"..Walaupun masih newbie, tapi rasa yakin & bersemangat lakk nk tahu lebih lagi pasal design photoshop & Ai ni, serius... sy yakin.. byk benda boleh belajar.. sbb mmg berguna untuk 'skill' tambahan masa interview, lps grad nanti.."
~ Student tahun akhir, Uitm
.
.
4)..KEJA SIAP CEPAT..DVD NI MMG MEMUDAHKAN..
"..Kerja makin tersangat mudah.. Dulu pernah kena amaran dgn boss sbb lmbat siap.. Skrg, Boss request je, terus jerr buka folder DVD Mastercollection, pilih jerr templet yg aku minat, edit balik text, beress siap dah.. banner program under jabatan kene submit minggu dpn dah setel harini.. boss proceed.. TQ sifu.. Nk belajar lebih lg.."
~ Junior designer, company printing
.
.
5) BERTAHUN MENIAGA, BARU HARINI DPT DESIGN HASIL SNDIRI..
".. Lama buat offline, baru ni ada belajar Online skit skit.. Patutlah run fesbuk ads Xlepas, rupanya poster produk aku teruk, text banyak, gamba xmemukau, lepas tiru sebiji sebiji dlm 9 series gold ni.. kos iklan murah.. dpt lead prospek byk.. sbb poster tu ada elemen kreadibiliti.. terbaikk..
.
.
.
*******
APA YANG INSTIMEWANYA DVD NI.. MACAM BEST JERR
*******
.
1)..INCLUSIVE PACKAGE, MASSIVE TUTORIAL..
---->> Biasanya tutorial kat luar tu hanya video jerr sampai ber jam jam n bahan kena cari bahan sendiri.. penat ohh.. buang masa jer.. Tapi kali ni yang saya provide amatlah membantu student, staff, pensyarah, cikgu, mahupun owner bisnes..
.
.
---->> Dalam DVD tu ada 2 video tutorial + berpuluh koleksi design + 120 halaman ebook + Bahan Masterclass + Ebook premium Background Effect + selebihnya Video akan diupload dalam group support.."
.
.
2).. EXCLUSIVE VALUE, XDE KAT LUAR..
---->> Saya jamin.. Value ni tersangat mahal.. tapi sy jual tak mahal pun.. semua ikut kemampuan.. ada offer student.. Kalau kat luar, 1 design boleh jejak 100~200 ringgit.. Bayangkan.. Saya siapkan bukan 1, bukan 2, bukan 3.. tapi 48 koleksi design!!
----->> Agak agak produk macam ni yang lengkap fullset berapa ya harga kat luar? Cuba teka.. Hmmm... Cecah jugak beribu kot..  Tapi.. Nak tahu tak berapa offer saya bagi ni? Mai komen laju laju..
.
.
3)..GROUP SUPPORT LIFETIME, JUMPA GENG SECRET
.
---->> Group ni, tak dapat akses orang biasa.. Bila anda dah katam buat latihan gunakan dvd ni, dah habis godek dah. Nak ilmu lebih advance? Nak tahu photo manipulation pulak? Nak share ilmu? Nk bergaul dgn tim underground dlm design? Join group FB yg diasaskan oleh saya..
.
---->> Saya serahkan akaun tutorial berharga lebih 200usd yang padat lagi dgn tutorial yang lebih advance utk photoshop.. Saya bagi akaun ni secara percuma! Hanya utk members yg dptkan DVD ni shj boleh pakai.. Mmg berrrbaloiii baloiii.. So far ada lebih 500 members da.. Mungkin lepas ni 600.. 700.. 1000? Anda bila lagi?.."
.
.
4)..EMEL SUPPORT, LATEST OFFER
.
---->> Bukan itu sajerr, emel support pun diberikan, ikut kesesuaian masa saya lah.. Kadang kadang, saya buat kelas di seluruh ipt malaysia, balik tu saya share konsep design melalui emel. Mungkin berdouble double anda dpt mencedok tips & tutorial secara percuma!
.
---->> Asalkan anda aktif emel ckup laa.. Ada offer tak masuk akal tau yang langgan emel tu..
.
.
5)..MOSTWANTED TUTORIAL GUARANTY
.
---->> Selepas 2 minggu tak faham jugak.. Jaminan Moneyback Guarantee.. Setakat ni.. Dah ramai berpuas hati.. dan belajar benda baru.. yg tersangat mahal nilainya di luar.. Mana ada kelas ni kat luar.. jarang jarang..
---->> Bila anda berjaya baca sampai sini... saya bersyukur rahmat.. sengaja tulis ayat iklan panjang panjang nii.. Tapi harga tak bagi kat sini takut terkejut, sebab harga offer murah sangat..
.
.
"..PERRGHH BANYAK SESANGAT.. SETUJU NI.. MMG BERGUNA NI UNTUK AKU NI.."
.
.
OFCOZZ LAAA~~ Makin baca, makin seronok lak..
.
.
Dah ready nak tau pakej apa disediakan?
.
"..Oh, dah tak sabar niii nak dapatkan DVD ni.. Sy nak tahu pakej ni sekarang juga..."
.
.
Yaaa... Sabar, jgn excited sangat.. Ni pakej nya..
.
.
*****
PAKEJ MASTERCOLLECTION
*****
.
1)..PAKEJ GENERAL
*********************************
---->> Sesuai untuk yang nak bajet.. Harga kasih sayang, mampu milik.. Saya tetap bagi semua pakej dalam DVD ni.. Cuma ada beberapa jerr yang ada dalam pakej ADVANCE tak de dalam Pakej general ni..
.
---->> Lengkap dan padat untuk yang ambil pakej GENERAL:
.
APA YG ANDA DAPAT DLM PAKEJ GENERAL NI:
.
1) Bahan MasterClass PSD
2) Bahan Masterclass AI
3) 120 page workbook tutorial lengkap
4) Freegift - Font & Template design.
5) 2 video tutorial.. Memang best.
6) Group support SECRET untuk tambahan tips & tutorial akan datang yang sangat power!!
.
.
.
2)..PAKEJ ADVANCE
***************************
---->> Super Duper Inclusive!! Ada offer untuk student.. Pakej general pun termasuk dalam pakej advance ni.. wowww...
.
APA YG ANDA DAPAT DLM PAKEJ ADVANCE NI:
.
1) 6 set pakej general diatas
2) Ebook Premium, cam ne nak download gambar premium tanpa bayar..
3) Tambahan 48 folder yang ada berpuluh koleksi yang korang boleh edit balik, boleh ubah balik, pakai semula (Banner, Bunting, Backdrobe, Name tag, Button badge, poster teknikal, poster raya, poster program, dan banyak lagi)
4) Tambahan Bonus.. Maknanya ada 9 set rabak untuk yang advance.. Sbb saiz ada yang lbih 3GB.
.
.
.
3)..PAKEJ GOLD ADVANCE
***********************************
----->> Khas yang nak belajar design poster fesbuk ads, n buat sendiri logo nampak professional. Selalunya yang kena buat logo untuk event, or yg buat bisnes online offline sesuai dptkan pakej GOLD ni..
---->> Tambahan Pakej yang bernilai RM400 for FREE..
.
APA YG ANDA DAPAT DLM PAKEJ GOLD ADVANCE NI:
.
1) 6 Set dalam General diatas..
2) 3 Set dalam pakej Advance diatas
3) Tambahan, dua pakej bonus, bernilai RM400.. 6 video siri nak design fesbuk ads poster/product poster, 3 series nak design logo professional..
4) Bahan design PSD, untuk buat logo nampak attractive..
5) Hasil design sepanjang tutorial disediakan..
6) Dan banyak lagi...
.
.
****
HARGA PAKEJ MASTERCOLLECTION
****
.
PAKEJ GENERAL: RM187
PAKEJ ADVANCE: RM257
PAKEJ GOLD ADVANCE: RM497
.
.
Tapi...tapi...
.
.
Sbb saya ada bagi OFFER.. LIMITED..
.
.
****
SPECIAL OFFER, HABIS BILA BILA MASA..
****
.
STOK GENERAL: 180 UNIT
STOK ADVANCE: Dah habis, cukup 100 org baru restok..
STOK GOLD ADVANCE: Baru sampai, ada offer 50 org pertama..
.
.
Special OFFER untuk yang terawal jerr.. Lambat.. Xdpt Offer..
.
50 + 180 Unit setakat ni, cukup je kuota tu, Offer special dirurup.. Jangan nangis kalau Xgrab cecepat..
Teruskan lagi, kalau nak harga OFFER..
.
****
LIMITED OFFER
****
.
''..Saya pernah buat offer ni, malangya offer tu ditutup sejurus terlalu laju permintaannya..."
.
.
OVER 50% Limited Offer!
OVER 50% Limited Offer!
OVER 50% Limited Offer!
.
.
PAKEJ GENERAL
**********************
--->> RM97 jerr, limited hanya 180 org pertama..
--->> Dapat 6 pakej general dalam DVD..
--->> LIMITED Template Mastercollection
--->> FREE Lifetime Group Support
PAKEJ ADVANCE
**********************
--->> RM127 jerr, limited hanya ikut masa
--->> Dapat 6 pakej General..
--->> Tambahan 4 pakej ADVANCE termasuk BONUS
--->> UNLIMITED 48 Template Mastercollection
--->> FREE LIFETIME Group Support
--->> EMEL Support
--->> ONE TIME OFFER
.
PAKEJ GOLD ADVANCE
**********************
--->> RM157 jerr, limited hanya ikut permintaan
--->> Dapat 6 pakej General..
--->> Tambahan 4 pakej ADVANCE termasuk BONUS
--->> Tambahan 2 Pakej GOLD
--->> UNLIMITED 48 Template Mastercollection
--->> FREE LIFETIME Group Support
--->> EMEL Support PREMIUM
--->> ONE TIME OFFER
*************
FREEGIFT
*************
--->> EBOOK TRICK & IDEA HOW TO DESIGN WITHIN 10 MINUTES
--->> Ebook: Create Your First Blog, N Make Money!
**********
BONUS
**********
--->> FREE Website Platform, Design Drag n Drop, Unlimited DESIGN
*********************************
OVER 50% Limited Offer!
*********************************
AMARAN!!
OFFER LIMITED, LEPAS HABIS 50 + 180, WE STOP!!
OFFER LIMITED, LEPAS HABIS 50 + 180, WE STOP!!
OFFER LIMITED, LEPAS HABIS 50 + 180, WE STOP!!
.
.
KENAPA TAK BUKA BESAR BESARAN NI? Sebab, Kami buat atas permintaan.. Jika tiada permintaan, kami STOP.. Dan kami nak jaga student yg betul betul serius jerr..
.
.
DAFTAR SEBELUM TERLAMBAT..
.
.
NAK Offer LIMITED NI?
.
.
1) Komen "saya grab offer Mastercollection"
2) Daftar link ni dulu >> http://bit.ly/designposter
3) SHARE status ni, agar kawan-kawan awak pun yang sedang tercari cari jumpa page ni.. Saya faham nk belajar kan.. Sape Like page, bertuah, saya umumkan pemenang hadiah misteri..
.
.
P/s: Bestnyerr, kami akn bagi KOD offer 'tak masuk akal' khas utk sape yg DAFTAR LINK atas  =) =)
.
.
.
Wokey...betul2 nak merasa dapat apa yg sy bg offer tu?
.
..Design Banner Program..
..Nak improve Sales..
..Design poster memukau..
..Nak tahu IT
..Nak tahu design logo professional..
..Nak 48 templet mastercollection
.
.
.
.
PERHATIAN ! JIKA SERIUS NK DPTKAN MASTERCOLLECTION NI.. REGISTER SEKARANG!
.
.
===============
HOW TO REGISTER
===============
.
.
NAK DESIGN LEBIH PANTAS WALAUPUN NEWBIE?
KLIK link utk buat tempahan pakej skrg!
.
KLIK LINK NI >> http://bit.ly/offerterbaru
KLIK LINK NI >> http://bit.ly/offerterbaru
KLIK LINK NI >> http://bit.ly/offerterbaru
.
.
.
===========
INFO PENTING
===========
.
YANG KLIK LINK ATAS SHJ, ANDA OLEH DPTKAN OFFER KAW KAW..
.
Daftar link ni dulu >> http://bit.ly/designposter
Daftar link ni dulu >> http://bit.ly/designposter
Daftar link ni dulu >> http://bit.ly/designposter
.
P/s:  JANGAN TUNGGU LAGI.. OFFER MENANTI ANDA.. DITUTUP LEPAS HABIS QUOTA..
Mesti mahal kan?
Serius tak.. Jika anda orang terawal KLIK Link atas.. Anda dpt harga tak masuk akal..
..
.
.
Amacam? Takkan nak fikir lg pelaburan benda ni murah kan? Sbb ia sgt bermakna..
[Pelaburan yg sikit]
.. uolls dpt benda yang tak pernah dpt, Xkan dpt kat luar..
[Pelaburan yg sikit]
.. uollss dpt benda yg harga beribu ribu nak di ikutkan.. Bonus jerr ikutkan dah lebih seribu I modalkan.. tp uollss dpt free..
[Pelaburan yg sikit ni jgk]
..dpt bantu uollss buat untung ribu ribu, hanya dgn design nak apa lg kan? Xprience tu lg penting..
Okay la tu, buat part time jerr.. uolss nak apa lg kan?
I tak paksa beli, tapi uolss akan rugi selamanya if uolss tangguh dulu.. bila uolls pkir, xberguna skrg.. padahal berguna akan dtg..
uolsss tak grab masa offer ni... akan dtg xdak offer ni..
Ckup kuota, Harga offer makin tutup..
Bila berbalik harga asal, time tu boss uolss suruh uolss buat poster, website, banner banting bagai..
Uolllss baru nak menggelabah cari sape leh ajar u, masatu... harga pakej ni.. dah tak dijual lagi dgn org 'last minute'
Ia dah pun terjual dengan 'limited offer' utk yg 'Fast Action'.. pastinya diorang lbih layak dpt offer..
Masa tu, uolsss jgn menangiss.. Mak I pun Xdpt bantu..
Cepat komen, "saya nak pakej advance sekarang"
Atau kalau nak super pantas, I dah terangkan satu persatu kat blog ni.. Dah daftar ni pastu klik OFFER Ubaidullah Jaafar kat halaman terima kasih tu..
Klik sini >> www.bit.ly/designposter
Baca la sampai habis.. Nanti yaa.. I tunggu uolss kat group..
Masa tu, uolsss jgn menangiss.. Mak I pun Xdpt bantu..
Cepat komen, "saya nak pakej advance sekarang"
P/s: ikutkan i tanak jual lagi, sebab stok tingga baki, tapi sebab kelas yg uolss akan belajar ni dah cecah 4-5 ratus satu session.. I bantu uols mudahkan belajar sendiri guna DVD tp mantop mcm kat kelas yg beratus ratus tu okay ????
Semoga memberi manfaat pada anda semua, sumber dari facebook, terima kasih...
Jangan lupa tinggalkan komen dan follow ok, kerana anda adalah pemberi semangat , sokongan dari anda amatlah diperlukan...
Previous
Next Post »