Berbaloi guna prepaid Umobile ....


Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya nak ceritakan sedikit tentang Umobile....
Perghhhhhh!!!








Memang berbaloi-baloi sesiapa yang pakai sim kad Umobile ini....
Pakej internet dia dah la laju dan murah pulak tu....
Jika anda pakai sim kad Umobile untungnya, memuaskan hati pulak tu...



inilah pakej yang saya langgan setiap bulan,yang berharga rm50 iaitu UMI50...









Pakej internet memang murah dan berbaloi-baloi bagi saya...
Saya beli pakej yang bernilai RM50 sebulan, kau orang pulak beli pakej yang mana? Kalau ada yang pakai postpaid Umobile pakej yang di tawarkan menjimatkan ke tak?saya harap anda semua berpuas hati dengan Umobile, dah la dapat free umlimited you tube jam 2am-10am plak tu, anda rasa rugi tak?

masih tak luak lagi kan???

Ok la tak boleh nak taip panjang-panjang sebab jari-jemari ni dah lenguh...
Jumpa lagi ok, sila tinggalkan komen anda, untuk memperbaiki lagi apa yang kekurangan dari blog saya ini, follow ok bagi yang belum follow saya lagi, ok la terima kasih banyak-banyak sebab menyokong saya, tanpa anda siapalah saya ini, bye bye bye .....


dowloadkan APPLIKASI di
  
.....

Previous
Next Post »