Akhirnya!!! Saya update juga....


Sudah lama menyepi....

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam satu malaysia selamat pagi.....
Sudah saya menyepi dan tidak update blog ini,bukan apa sebenarnya tiada bahan untuk bercerita....
Ok lah!!!








Alang-alang saya dah update ini,apa cerita anda sepanjang hari raya?mesti best kan?,ye la dapat beli semua serba baru,duit raya pun mesti berkepuk-kepuk dapatkan?bagi budak-budak sahajalah berebut untuk dapatkan duit raya,kita yang meningkat dewasa ini patut bagi budak-budak duit raya....

Walaupun umur aku tiada la kata dewasa sangat,tapi still dapat duit raya dari kenalan yang lebih dewasa dari aku....
Ok lah!!

Apa-apa pun saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin,masih belum terlewat kan?,jumpa lagi...

Yang penat menaip;
Kaymiey arahman
Previous
Next Post »