[PRODUK] 2 IN 1 ~ MASK SAMBIL SCRUB....


2 IN 1 ~ MASK SAMBIL SCRUB




CERIAKAN WAJAH ANDA YG TULUS MULUS







2 IN 1 ~ MASK SAMBIL SCRUB



7 SEBAB ANDA PERLUKAN MUD FACE :.
1- DAGU lebih RUNCING 
2- No more DOUBLE CHIN
3- BLACKHEAD hilang serta merta 
4- JERAWAT terus kecut
5- PARUT JERAWAT hilang sepantas 24 jam 
6- Kulit lebih CERAH SEKATA 
7- Kulit CONFIRM SELEMBUT bayi



Stay Natural Mudface


Stay Natural Mudface pon best seller dan produk tiptop.. Stay Natural Mud mask dapat membersihkan lebihan minyak secara mendalam yang terperangkap di muka kita. Ia membantu memperbaiki serta mencegah jerawat daripada terus merebak.

Kandungan aktif semulajadi iaitu “lumpur” dapat membantu kulit menjadi lebih sihat dan bertenaga. Ia juga berfungsi dengan menyental kulit uols untuk lebih kelihatan licin, lembap dan kulit lebih sihat dari berminyak. Amalkan pakai mask ini untuk kelihatan lebih muda dan berseri-seri
Kita cerita untuk yang nak kulit cantik, gebu, halus, shine glow macam retis Korea.  STAY NATURAL MUD FACE nie satu produk dirumus khas dari main ingredient dia iaitu LUMPUR. Sila google ek nak taw apa kelebihan kelebihan dan fungsi fungsi lumpur dalam mengekalkan kecantikan kita.
Kalau korang semua kaki korea mesti konpem wajib taw punya lahhh..penggunaan lumpur dalam penjagaan kulit artis Korea sangatlahhh tidak asing! Sebab?? tu kalau kita tengok, artis Korea yg dah berumur 40-50 plus pon masih memiliki kulit yang TEGANGGG btol takk??? Haa jangan ketinggalan dah, jom cecepat try Stay Natural Mud Face nie dan rasai sendiri apa kehebatan lumpur nie
KELEBIHAN Stay Natural MudFace 
Sekali sis dah apply pada muka, sis dah boleh terasa kesannya
Jerawat pada kulit muka kecut. 
Blackhead/whitehead hilang SERTA MERTA 
No more DOUBLE CHIN - Mudface juga buat dagu sis lebih runcing 
Ia memberikan kesan SEJUK dan NYAMAN bagaikan rawatan spa
PARUT pudar dan hilang dgn CEPAT
Stay Natural MudFace boleh dijadikan NIGHT CREAM MASKER.
Kulit jadi sekata dan selembut bayi, say babai to kusam.

Jom try Stay Natural Mud Face! It’s amazing!  hanya 2-3 kali seminggu penggunaan da nampak kesan.. Hanya sapu ke muka.. Boleh digunakan selama 3-4bulan.. Jimat bukan?  jom try! Rugi tak try! Tepek le sepuas nye. Kaki facial n spa mesti tau kan mud facial n treatment quiet expensive ... So apa tnggu lg grab yours n have ur own spa treatment kt bilik air sendiri...



Kandungan Stay Natural Mud Face 100g


Previous
Next Post »